PASSION 2022

Op 13, 14 en 15 april 2022 is de prachtige schouwburg in Cuijk het decor voor de derde editie van Passion! Een groots en meeslepend spektakel waarin de laatste dagen van Jezus Christus centraal staan. Het lijdensverhaal verteld aan de hand van prachtige muziek en korte teksten.

De derde editie kent ten opzichte van de vorige keren weer verrassende nieuwe elementen. 

Uitvoerenden zijn:

- Projectkoor VeroVoces

- symfonieorkest Sento Sinfonietta

- Angels Rule

- Roy Verbeek, Jezus

- Diede van den Heuvel, Maria Magdalena

- Marita Bos, Maria

- Anneke Derks van de Ven, verteller

Totaal ruim 120 musici!

Muziek onder andere: Sanctus (uit Armed Man van Karl Jenkins), Sacred Heart (Ola Gjeilo), Droom durf doe en deel (Marco Borsato), Shadowland (uit musical The Lion KIng) en Breng me naar het water (Edsilia Rombley). 

Duur van de voorstelling: 100 minuten, met pauze

Kaartverkoop: mensen die al een kaartje voor Passion 2021 hadden krijgen bericht voor het omzetten van dit kaartje naar 2022. Kaarten die dan nog beschikbaar zijn gaan later in de verkoop.

Beschikbaar aantal kaarten per voorstelling: ruim 620

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

JESUS CHRIST SUPERSTAR 

Stichting SentoVero bestaat in 2021 vijf jaar en dat willen we niet ongemerkt laten voorbijgaan.

Naast een nieuwe editie van Choral Highlights in januari 2022 en Passion in april 2022 is de klapper op de vuurpijl toch wel een volledige uitvoering van Jesus Christ Superstar op 15 en 16 oktober 2022 in de schouwburg van Cuijk. De beroemde rock-opera van Andrew Lloyd Webber door projectkoor, symfonieorkest, combo en geweldige solisten. 

 

2023...

Maar er wordt ook al voorzichtig vooruit gekeken naar 2023. Als eerste staat een volledige uitvoering van het STABAT MATER van Karl Jenkins gepland, zeer waarschijnlijk in het najaar van 2023. Karl Jenkins, die als componist doorbrak met The Armed Man, schreef dit werk in 2007 en verbindt daarin Westerse muziek met Arabische en Oosterse klanken. Het leverde een prachtige en zeer bijzondere compositie op, waarin het lijden van Jezus wordt bezien door de ogen van zijn moeder Maria. 

Verder komt er hoogstwaarschijnlijk een tweede editie van het enorme succesvolle CINEMAGIC, en wel in het voorjaar van 2023. Meer info volgt!

 

Via onze site houden we u op de hoogte van de verder uitwerking van deze plannen!